In de buurt van onze haven

De natuur ligt in het noorden op een steenworp van de haven. Zo loopt u het bos in op ongeveer 200 meter afstand en komt u in het Nationaal Park Veluwezoom waar reeën, vossen, dassen wilde zwijnen, paarden en andere dieren vrij in de natuur rondlopen. Kortom, reden genoeg voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Naar het zuiden aan de andere kant van de IJssel vindt u recreatiegebied (link plaatsen: https://www.rhederlaag.nl) Rhederlaag.

(Logo's van adverteerders en links naar hun website, zie hieronder).

Heeft u vragen?

Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Watersport vereniging De Engel
Steegse Haven 1
6991GZ Rheden

Jachtwerf Doesburg, Doesburg

U kunt bij ons, Willem en Els Scharloo en medewerkers, terecht voor: onderhoud, reparatie, schilder- en spuitwerk , timmerwerk, ijzerwerk, schadeherstel, motorservice, elektrische installatie, boeg- of hekschroefinbouw, complete refit, nieuwbouw

Rutgers Recreatie

Bent U op zoek naar boot of -kampeerartikelen? Kom dan gerust langs bij Rutgers Recreatie. Wij zijn gespecialiseerd in kampeer- en watersport benodigdheden van verschillende merken.

Komeet accu's

Komeet Accu Nederland B.V. is hèt adres voor accu's, batterijen en aanverwante benodigdheden.

De Peerdestal

De Peerdestal is bij uitstek één van de mooiste feestlocaties en restaurants in Ellecom. Het is de juiste locatie voor elke gelegenheid. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 12:00 uur en gevestigd op steenworp afstand van Doesburg, Rheden, Velp, Duiven en Dieren.

Zeilmakerij De Buitenzaak

Een nieuwe bootkap of sprayhood?
Wij zetten graag onze creativiteit in om een mooie kap op maat te maken.

Dorigo-Rosbag

Wilt u opvallen of zoekt u juist meer privacy? Of wilt u eigenlijk wel allebei? Door onze slimme combinatie van expertise in raamfolies en gevelreclame, denken we net een beetje creatiever met u mee. Laat u verrassen en neem meteen contact met ons op!

Restaurant De Ruif

Zoek je een goed restaurant voor een intiem diner met z’n tweeën of voor een vrolijk maal met familie en vrienden? Of heb je zin om na het wandelen of fietsen lekker neer te strijken op het terras voor een hapje en een drankje? Restaurant De Ruif in Rheden is de plek!

Hubo Rheden

In goede adviezen zijn we net zo sterk als ons gereedschap. Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Pannekoekhuis Strijland

Het familierecept blijft vanzelfsprekend geheim, maar u mag gerust komen proeven en raden naar de ingrediënten van ons ouderwets lekkere recept. Eet u de pannekoek met mes en vork, of net als vroeger: opgerold en met de hand? U kunt er de vingers bij aflikken.

Van Dam Staaldesign

IEDER PRODUCT IS UNIEK
Wij willen onze tijd hoofdzakelijk besteden aan het maken van mooie eerlijke producten voor een eerlijke prijs. Een stalen pui of deur is geen standaard product. Iedere pui is uniek, of het gaat om vormgeving, profielsamenstelling, toe te passen hang- en sluitwerk, de wijze van coating of de kleurstelling..

Spitman accu's

Heeft u keuzestress bij het zoeken naar een goede accu? Zoekt u een hele specifieke accu voor een hele specifieke toepassing? Spitman Accu’s levert gedegen advies voor de beste accu voor uw toepassingen. Bel gerust voor ons vrijblijvende advies.

Tegelzettersbedrijf van der Teems VOF

Tegelzettersbedrijf van der Teems VOF is een gerenommeerd familiebedrijf met jarenlange ervaring en deskundigheid. Al sinds 22 mei 1971 zijn wij uw betrouwbare partner als het gaat om het betegelen van uw huis. Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel.

Stein installaties

Zoekt u voor uw opdracht een professioneel bedrijf dat betrokken en betrouwbaar is? Kies dan voor Stein Installaties. Ons bedrijf zet zich al meer dan 115 jaar in voor alle installaties. Zoekt u als professional of particulier daarbij ook naar specialisaties? Dan is het zeker de moeite om ons aanbod te bekijken.

Hair Styling Center

35+ Jaar ervaring
Hair Styling Center staat voor kwaliteit en goed advies.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van nieuwe kapsels en geven persoonlijk haar advies.

Hagen Leeuwis, dé totaalinstallateur van de regio


Onafhankelijk en een tikje eigenzinnig
We volgen niet zomaar wat anderen doen en kiezen als dat nodig is onze eigen weg. We sluiten geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van onze producten, de dienstverlening en de service. Wij zijn vooral onszelf, we laten zien wie we zijn en zijn daar trots op. Gewoon beide benen op de grond en geen gekkigheid. Wij zijn authentiek: ‘wat je ziet, dat krijg je ook’.