Hartelijk welkom bij  WSV De Engel

Hartelijk welkom leden, passanten en bezoekers op de website van WSV De Engel. Onze haven is gelegen in de arm aan de IJssel tussen Rheden en De Steeg en biedt alle voorzieningen voor een fijn en ontspannen verblijf. Het ligt tussen het grootste natuurgebied in Nederland (De Veluwezoom) en Rhederlaag. Wij heten u van harte welkom op deze site en in onze haven.
 

 
  

Het nieuwe watersportseizoen bij WSV De Engel is geopend.
U bent van harte welkom met uw boot of camper !!

Clubhuis De Engelenbak is open op zondagmiddag van 16:00 uur tot 19:00 uur. Let op!! Niet op 16 juni (vaderdag).


 

Voor passanten

Hier vindt u alle informatie over onze haven, hoe u er komt, welke faciliteiten er zijn, de tarieven, enz. Maar ook wat er allemaal te doen is in de omgeving. Ik kan u verzekeren: "Dat is geweldig! 

Voor leden

Aspirant leden vinden hier informatie over lid worden. Leden treffen hier verenigingsgegevens aan aan en kunnen inloggen bij: 'Ga naar ledeninformatie'.

Evenementen

 • Sluiting vaarseizoen 2024

  15:00 uur
  Lees meer >
 • algemene vergadering (najaar)

  volgt
  Lees meer >
 • Frituur niet duur

  15:00 uur
  Lees meer >
 • Frituur niet duur

  15:00 uur
  Lees meer >

Recente berichten

 • Nieuwe bestuursleden bij WSV De Engel  Tijdens de algemene vergadering d.d. 15 apriil 2024 is het nieuwe bestuur gepresenteerd  (bereikbaar via mail: bestuur@deengel.nl)

  De nieuwe bestuursleden zijn:

  Ewoud Coppers
  Paul de Kinkelder
  Faruk Kinran
  Ferry Nijhof
  Ben Poelen

  Het aftredende bestuur heeft toestemming aan de algemene vergadering gevraagd (en gekregen), om uit de nieuwe bestuursleden de voorzitter te laten kiezen en de andere functies onderling te verdelen.  De nieuwe voorzitter zal tijdens de komende algemene vergadering in het najaar 2024 worden voorgedragen en zal de rest van de functieverdeling bekend gemaakt worden.
   
 • Steigernieuws

  Het nieuwste nummer ( Zomer 2024) van Steigernieuws is  te bereiken door via tabblad: 'Vereniging' het kopje: 'Steigernieuws' te kiezen.
  Veel leesplezier!

Heeft u vragen?

Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Watersport vereniging De Engel
Steegse Haven 1
6991GZ Rheden